Arriba Aquella nit a La Villarroel

A partir del 4 de gener de 2020 podeu veure  Aquella nit (Una obra de teatre amb cançons). Interpretada per Ivan Massagué i Marta Bayarri i dirigida per David Selvas. Fràgil i divertida,  no deixa de ser una rara avis. Una comèdia romàntica amb molt de cap i un gran cor, esquitxada de cançons iròniques, que disseccionen l’enredat mapa de l’amor. El text de David Greig, explora l’emocionant opció que tots tenim d’agafar les regnes de les nostres vides i reinventar-nos quan ho desitgem.

L’ Helena és una advocada de divorcis, embolicada de fa temps amb un home casat. El Bob malviu fent feines il·legals ja fa temps que ha deixat enrere els seus plans per ser escriptor. Després de coneixer’s en un bar, tots dos viuran un cap de setmana de transformació, que canviarà les seves vides per sempre. Unes vides que, com molts de nosaltres, tenen com a rerefons constant la ciutat, un bosc on ens podem perdre, però també ens podem trobar, com també passa a “Somni d’una nit d’estiu”.  Aquì, tal i com passa a la comèdia de Shakespeare, el Bob i la Helena, descobriran que el que creuen que volen i el que realment volen, són coses completament diferents.

Fitxa artística

Dramaturg: DAVID GREIG / Compositor i lletrista: GORDON McINTYRE / Direcció: DAVID SELVAS / Traducció: CRISTINA GENEBAT / Intèrprets: IVAN MASSAGUÉ i MARTA BAYARRI / Músics: AURORA  BAUZÀ i PERE JOU (TelemannRec.) / Escenografia: BLANCA AÑÓN / Il·luminació: MINGO ALBIR / Vestuari: MARIA ARMENGOL / Caracterització: PAULA AYUSO / Disseny de so: ROGER ÀBALOS / Arranjaments: telemannRec. / Fotografia: LANDER LARRAÑAGA / Vídeo: MAR ORFILA / Disseny Gràfic: JOAN AGUADÉ / Col·laboració: ANABEL HIMBERNON / Una producció de La Brutal i Minoria Absoluta

 

Més notícies

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
èpic nails

Èpic Nails al festival INPUT de televisió

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més