Economia per a joves a TikTok

Economia per a joves

S’ha estenat a EVA, -el nou portal de la CCMA que ha nascut amb la voluntat de ser una porta d’accés a una comunitat de creadors i creadores en català. L’objectiu és sumar noves audiències i donar veu al talent d’aquests creadors-.

Així neix Economia per a joves, una sèrie de 36 càpsules d’1 minut de durada per a TikTok  sobre economia per a joves on Helena Sardà dona consells pràctics per el dia a dia; totes les píndoles estaran a aquesta nova plataforma EVA. ¿Com signar contractes?, ¿Com interpretar una factura?, ¿Pagar el lloguer?, ¿Com em faig autònoma?, ¿Existeixen eines per a dividir despeses en un pis compartit?  Cada cop són més els nois i noies que prefereixen fer aquestes consultes a través de les xarxes, per tant… explicar als joves qüestions d’economia a través de continguts a TikTok és possible. Aquests vídeos de TikTok ofereixen resposta a tots els dubtes que poden tenir els seus seguidors de 17 a 25 anys. Informació sobre l’economia que de veritat els interessa i els afecta en el seu dia a dia, en català, amb rigor i de manera fàcil, directa i divertida. No canviarem el món amb aquests vídeos, però sí que convertirem els problemes en oportunitats i facilitarem solucions. Està clar que això de convertir-se en un “adult independent” no és gens fàcil.

Ja es pot veure a través de InstagramTikTokTwitch i YouTube la primera de les càpsules: Com facturar sense ser autònom i no acabar a la presó.

FITXA ARTÍSTICA

DIRECCIÓ: Carlos Aguilar i Guillem Sans / GUIÓ i PRESENTACIÓ: Helena Sardà / REDACCIÓ: Neus Coll i Manel Lucas / PRODUCCIÓ: Anna Pujol i Lucia Sances

Una producció de Minoria Absoluta i CCMA

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Fuet

Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més