Els llargmetratges documentals sobre la Guerra Civil i el franquisme a Movistar

Movistar ha inclòs al seu catàleg els 3 llargmetratges documentals que Minoria Absoluta ha produït dedicats a explicar la Guerra Civil espanyola, el Franquisme i la figura de Franco en color. Un material que ja es va poder veure als cinemes i que ara està disponible a aquesta plataforma fins al 8 de març de 2020.

España en dos trincheras, la guerra civil en color (2016). Per primera vegada a Espanya el material d’arxiu original de la Guerra Civil ha estat digitalitzat a 4K i acolorit per obtenir un material únic que mostra el conflicte bèl·lic com mai abans s’havia vist: en color.

 

 

1939-1975, la España de Franco en color (2019). A través d’imatges d’arxiu acolorides, s’explica el període comprès entre el final de la Guerra Civil i la mort de Franco, una etapa decisiva de la història d’Espanya.

 

 

Generalísimo, la vida de Franco en color (2019) La vida de Francisco Franco des de la distància històrica que atorga el present i com mai s’havia vist: en color. Aporta una visió de la figura de Franco amb rigor, amb un intens pols narratiu i amb la voluntat de recrear per als espectadors del present uns moments claus del passat més recent.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més