Està Passant consolida la seva franja i apuntala el TN vespre

L’Està passant tanca la segona temporada amb unes xifres d’audiència immillorables. El programa se n’ha anat de vacances amb un 18,1% de mitjana de la temporada, 6 dècimes més que la temporada passada, en què va debutar a la graella de TV3.

Després de més de 200 capítols, el programa, dirigit i presentat per Toni Soler, es consolida en una franja decisiva, just abans del TN vespre, amb més de 370.000 teleespectadors de mitjana.

El mes de febrer, mes en què va començar el judici del procés, va ser el que va marcar les millors xifres, amb un 20,5% de quota de pantalla. El dia més vist va ser el 26 de febrer, amb un percentatge d’un 24,8% i 614.000 espectadors.

Toni Soler es mostra molt satisfet per la bona salut del programa:

Hem consolidat l’espai, malgrat una baixa tan sensible com la d’Òscar Andreu. Crec que el programa s’ha renovat amb encert i està complint la seva missió, que és acumular espectadors de cara al ‘TN vespre’.

La vida de l’Està passant a les xarxes socials també ha estat molt profitosa. El compte de Twitter ja supera els 50.000 seguidors i el programa es col·loca al rànquing dels vídeos més vistos de cada dia al web de TV3.

Més notícies

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
èpic nails

Èpic Nails al festival INPUT de televisió

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més