Estrena de la sèrie de ficció ‘Després de tu’

Diumenge 6 de febrer s’estrena la sèrie de ficció Després de tu, una nova i ambiciosa aposta de la televisió pública. És una Coproducció d’À PUNT MÈDIA i TV3, amb la participació d’IB3 en associació amb Albena Porduccions  i Minoria Absoluta.

Després de tu es basa en una idea original de l’actor i dramaturg valencià Carles Alberola, i està dirigida pel mateix Carles Alberola i Chon González. Després de tu és una sèrie que se situa a València, produïda per Albena Produccions i Minoria Absoluta. L’eix fonamental de la sèrie valenciana s’ha rodat en un plató de 360° construït a l’estudi 1 del Centre de Producció de Programes de Burjassot i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.

Després de tu explica la història d’en Pau (Sergio Caballero) un pare de família que intenta refer la vida després de la mort sobtada de la seva dona, la Raquel (Verònica Andrés). Aquest procés de dol no serà gens fàcil, ni per en Pau ni per als seus fills adolescents (Roberto Hoyo i Carla Pascual), dels quals mai s’ha ocupat del tot i que viuen el dol a la seva manera.

És la primera vegada que es fa una estrena simultània entre les 3 cadenes de televisió de parla catalana, TV3, À Punt i IB3.

 

 

CÀSTING

SERGIO CABALLERO, VERÒNICA ANDRÉS, ROBERTO HOYO, CARLA PASCULA, AMPARO MORENO, BORJA ESPINOSA, CARLES SANJAIME.

FITXA ARTÍSTICA

Producció executiva d´À Punt Mèdia:  ERNEST SORRENTINO i  ANA ALEMANY / Producció executiva de TVC: ORIOL SALA-PATAU i CONXA OREA / Producció executiva Albena Produccions: TONI BENAVENT i JOAN CARLES DAUDER / Producció executiva Minoria Absoluta: FRANCESC ESCRIBANO, DAVID FELANI i EVA MOR / Direcció de producció: XAVIER CRESPO (Albena Produccions) i MIREIA GAITÁN (Minoria Absoluta) / Cap de producció: XAVIER MACHANCOSES / Direcció: CHON GONZÁLEZ i CARLES ALBEROLA / Argument: ENRIC PARDO, EVA MOR, JÚLIA COT, CHON GONZÁLEZ i CARLES ALBEROLA / Guió: JÚLIA COT, CHON GONZÁLEZ, GUADALUPE SÁEZ, JORDI LÓPEZ CASANOVAS i PATRÍCIA PARDO / Dibuixos i il·lustracions: PACO MIR / Realització: RAFA PIQUERAS / ABDELATIF HWIDAR / Direcció de fotografia: WILLY ABAD, VÍCTOR ENTRECANALES / Muntatge: VICENTE IBÁÑEZ, RAFA PIQUERAS, ERNEST ARNAL, JOSÉ VICENTE NAVARRO / Director d’art: CARLOS MIGUEL / Vestuari: PASCUAL PERIS / Script: JAVIER BERMEJO I MARÍA TORMO / Disseny de so: IVAN MARTÍNEZ RUFAT / Cap d’elèctrics: RUBÉN ZAMORANO / Música: HÉCTOR TIRADO

 

FITXA TÈCNICA

Estrena: 6 Febrer 2022

Capítols: 20×25’

Color

Una Coproducció À PUNT MÈDIA i TV3, amb la participació d’IB3 en associació amb ALBENA PRODUCCIONS SL, I MINORIA ABSOLUTA SL

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més