Generalísimo, la vida de Franco en color a la Seminci de Valladolid

Dissabte 26 d’octubre es projectarà Generalísimo, la vida de Franco en color a la Seminci de Valladolid (Setmana Internacional de cine de Valladolid). La projecció serà al cine Broadway a les 16:30 hores i hi assistirà part de l’equip.

Francisco Franco és una de les figures més transcendentals  del segle  XX a Espanya. A través del material de l’arxiu preservat en els fons de la Filmoteca Espanyola, aquest llargmetratge documental dibuixa un retrat biogràfic rigorós  i intens del dictador, des dels seus inicis com a un simple militar conservador fins a alçar-se amb el lideratge dels colpistes que van guanyar la Guerra Civil  i que van ostentar durant gairebé 40 anys un poder absolut. Tot això presentat per primera vegada amb imatges en color, tractades amb les tècniques digitals més innovadores per tal que revisquin amb tota la seva força i moguin a l’espectador a un escenari desconegut.

Després de l’estrena mundial a la Seminci, la cinta es podrà veure,  a partir del 31 d’octubre, a les sales de cinema de Madrid y Barcelona.

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més