Inici de rodatge de la pel·lícula Alumbramiento

Ha començat a Madrid el rodatge d’aquest llargmetratge dirigit per Pau Teixidor, produït per Aquí y Allí Films (Mantícora) i  Minoria Absoluta, la pel·lícula està inspirada en fets reals i explica la història de Lucía (Sofía Milán) una adolescent que es queda embarassada a l’Espanya de 1982. La seva mare (María Vázquez) decideix portar la seva filla a Madrid per tal se solucionar el seu embaràs, allà acaba ingressada a un reformatori per a adolescents embarassades, on establirà una forta amistat amb les seves companyes i descobrirà que se li vol arrabassar allò que encara no té: el seu fill.

El guió és del propi PauTeixidor i Lorena Iglesias.  Alumbramiento és una producció d’Aquí y Alli Films i Minoria Absoluta, amb el recolzament d’ICAA, l’Ajuntament de Madrid i amb la participació de RTVE.

Pau Teixidor, director i guionista diu:

Alumbramiento s’ha construït a partir d’un llarg procés de documentació i s’acosta a dos forats negres de la historia recent d’Espanya: els internaments d’adolescents embarassades i el robatori de nadons en un context d’aparent canvi polític i social”.

 

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més