L’IDEAL s’emporta un Premi Drac

L’IDEAL ha guanyat el Premi Innovació Cultural de la segona edició dels Premis Drac, una categoria que posa en valor la importància de la innovació en el dia a dia de la societat.

Els premis, organitzats per RAC1, busquen donar reconeixement a les persones, projectes o iniciatives que han provocat millores i que s’han convertit en un referent del darrer any. Dins seu s’hi reconeixen cinc categories diferents: Premi Identitat i Gènere, Premi Innovació, Premi Històries amb Ànima, Premi Projecte SOStenible, Premi Trajectòria SOStenible, i Premi Tots som 1 (una votació popular envers el sector de l’entreteniment i de l’humor).

Així és com, des dels Premis Drac, s’han decantat cap a l’IDEAL per ser un centre cultural digital únic a Europa, amb una experiència immersiva de projeccions audiovisuals, realitat augmentada, realitat virtual i holografia. Un total de quasi 2.000 m² permeten crear una nova relació entre art i societat.

El 17 d’abril es farà la gala d’entrega de premis a l’Auditori de Barcelona.

Actualment, Dalí cibernètic és l’experiència immersiva que ofereix l’IDEAL, QUE continua amb les portes obertes de dilluns a diumenge, de les 10 a les 21:30.

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més