Minoria Absoluta produeix Smiley per a Netflix

Smiley

S’està rodant a Barcelona la sèrie Smiley, l’adaptació a la pantalla de l’obra de teatre de Guillem Clua, que exerceix de showrunner d’aquesta nova ficció; la sèrie està dirigida per Marta Pahissa i David M. Porras i produida per Minoria Absoluta per a Netflix. El repartiment d’Smiley està encapçalat per Miki Esparbé (El inocente, Reyes de la noche), Carlos Cuevas (Alguien tiene que morir, Merlí), Pepón Nieto (Los hombres de Paco, Sé quién eres), Meritxell Calvo (Amar es para siempre, Pulsaciones), Giannina Fruttero (La jauría, Ema), Eduardo Lloveras (Intimidad, The one), Ruth Llopis (Durante la tormenta, Valeria) i Ramon Pujol (Ciega a citas, El perfume: historia de un asesino).

A Smiley, l’Álex (Carlos Cuevas) acaba de patir un desengany amorós. S’havia fet il·lusions amb un noi que, al cap de poques setmanes, li ha fet un ghosting de manual. i això no li agrada gens. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions amb un missatge de veu que tindrà conseqüències totalment inesperades … perquè ho ha enviat, per error, a en Bruno (Miki Esparbé) a qui no coneix de res. Aquest innocent primer equívoc és el primer d’una cadena d’esdeveniments que canviaran la vida de l’Àlex i el Bruno per sempre.

FITXA ARTÍSTICA I TÈCNICA

Producció executiva: FRANCESC ESCRIBANO, DAVID FELANI i GUILLEM CLUA / Direcció: MARTA PAHISSA i DAVID MARTÍN-PORRAS / Coordinació de direcció: ADELA BATISTE / Script: ANTONI AGULLÓ i LUNA TASSIN / Direcció de producció Minoria Absoluta: MIREIA GAITÁN / Producció executiva de continguts: EVA MOR / Direcció producció Smiley: LLUÍS MALET / Controller: LOLA FERNÁNDEZ / Cap de producció: BERNAT LLONCH / Coordinació de producció: SIMONE CAROLINE i ANGIE BOLEA / Localització: JAUME JORDANA i JORDI R. RENOM / Direcció de fotografia: POL ORPINELL i HERMÉS FRANCO / Direcció d’art: PEP OLIVER i RAÚL PÉREZ /  Figurinista: IRANTZU CAMPOS i OLGA RODAL / Cap de maquillatge i perruqueria: LAURA BRUY / Cap de so: DAVID ARROIO i PAU TOLOSA / Cap elèctrics: PABLO ABAD i JORGE BARROS / Cap maquinistes: JOAN COLLET / Cap maquinistes grua: XAVI GORDI / FSX Supervisió: ENRIC MASIP / Direcció càsting: JUANA MARTÍNEZ / Guió: GUILLEM CLUA / Supervisió postproducció: LÍDIA MARTÍNEZ

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més