Polònia recull el Premi Nacional de Comunicació

El veterà  Polònia de TV3 va rebre el Premi Nacional de Comunicació 2021 com a millor programa de televisió.

Els guardons es van lliurar el 23 de novembre al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat en un acte conduït per la periodista Gemma Nierga.

El Jurat ha valorat els 15 anys, “durant els quals han consolidat un programa que connecta directament amb el bo i millor de la llarga tradició de sàtira política del país, aportant pluralitat i higiene democràtica a l’espai català de comunicació”.

Queco Novell, actor i Roger Rubio, director del programa, van recollir el guardó en representació de tot l’equip que cada setmana i durant més de 15 anys fa possible aquest programa. Tots dos van valorar molt positivament com la classe política ha acceptat les paròdies que setmanalment fa l’espai.

No és fàcil veure’s parodiat cada dijous. I jo crec que, últimament, tots els polítics que van arribant als llocs de poder ja saben que hauran de conviure amb això. Al començament potser era més delicat, però cada vegada ho accepten millor.   (Queco Novell)

El premi és per a tot l’equip que hi ha hagut durant 16 anys de programa. Alguns encara hi són, altres han deixat el seu llegat, però tots hi han aportat el seu gra de sorra. (Roger Rubio)

Més notícies

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
èpic nails

Èpic Nails al festival INPUT de televisió

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més