Premi ProDocs per a España, el siglo XX en color

LAssociació de productors de documentals (ProDocs) ha premiat España, el siglo XX en color com a millor sèrie documental.

A aquests premis s’hi poden presentar totes aquelles produccions documentals produïdes a Espanya, finançades per al format televisiu i emeses per canals de televisió – en aquest cas, La2 de RTVE- o plataformes, durant l’any 2022.

Els guanyadors d’aquests desens premis ProDocs es van donar a conèixer en el transcurs de l’acte de cloenda del Festival DocsBarcelona, que va tenir lloc al CCCB. Van recollir el premi Francesc Escribano, productor executiu de la sèrie, els dos directors Eulàlia Gómez Duran i Josep Serra Mateu i Manel Lucas, guionista.

Aquest projecte que Minoria Absoluta ha produït per a RTVE, és una ambiciosa producció de 6 capítols d’1 hora de durada cadascun d’ells, que retrata el segle XX com mai s’havia vist, a tot color. A través d’un procés d’acoloriment es poden veure imatges inèdites del segle XX en qualitat HD i en color. Una nova manera de veure el passat que permet entendre el present.

España, el siglo XX en color és la primera sèrie documental que produeix RTVE amb material d’arxiu acolorit que, a més, s’ha realitzat amb la col·laboració de la Filmoteca Espanyola.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més