Presentem el tràiler oficial d’El mestre que va prometre el mar

Mestre

Ja tenim el tràiler oficial d’El mestre que va prometre el mar, pel·lícula dirigida per Patricia Font que es podrà veure als cinemes a partir del 10 de novembre.

La cinta està protagonitzada per Enric Auquer i Laia Costa. Luisa Gavasa, Ramón AgirreMilo Taboada i els joves debutants Gael Aparicio, Alba Hermoso i Nicolás Calvo, entre d’altre, formen part del repartiment.

Prèviament a la seva estrena als cinemes, la pel·lícula tindrà la seva estrena mundial a la Setmana Internacional de Cine de Valladolid, SEMINCI, dins de la Secció Oficial fora  de concurs.

El Maestre que va prometre el mar ens endinsa en la història real d’Antoni Benaiges, un mestre de Mont-Roig del Camp, que abans de l’inici de la Guerra Civil va ser destinat  a l’escola de Bañuelos de Bureba, un petit poble de Burgos. També és la història de l’Ariadna, una dona que busca les restes del seu besavi desaparegut durant la guerra.

 

La pel·lícula entrellaça passat i present a través de dues trames que construeixen un relat sobre la memòria i la importància de no oblidar la nostra història recent. La trama de Ariadna (Laia Costa) posa en valor la lluita de moltes famílies que encara avui busquen als seus familiars enterrats en fosses comunes, mentre que la de l’Antoni Benaiges (Enric Auquer) ret homenatge als mestre republicans en un relat emotiu i plenament vigent.

La pel·lícula està basada en el llibre Desenterrant el silenci: Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar”, de Francesc Escribano  que ha estat adaptat a la gran pantalla per Albert Val.

El mestre que va prometre el mar és una producció de Minoria Absoluta, Lastor Media, Filmax i Mestres Films AIE; compta amb la participació de RTVE, Movistar Plus+ i TV3 i el suport d’ICAA i ICEC i també amb la participació de CreA SGR. Amb el finançament d’ ICO i l’Ajuntament de Briviesca.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: PATRICIA FONT / Guió: ALBERT VAL / Producció: FRANCESC ESCRIBANO, TONO FOLGUERA, CARLOS FERNÁNDEZ, LAURA FERNÁNDEZ BRITES i DAVID FELANI / Producció executiva: ADRIANA DOT, LAURA FERNÁNDEZ BRITES i VALENTINA CHIDICHINO / Director de fotografia: DAVID VALLDEPÉREZ (AEC) / Director d’art: JOSEP ROSELL / Muntatge: DANI ARREGUI (AMMAC) / Música original: NATASHA ARIZU / So directe: ELENA CODERCH / Disseny de so i mescles: MIGUEL ÁNGEL RIAZA / Vestuari: MARIA ARMENGOL / Maquillatge i perruqueria: PATRICIA REYES

 

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Fuet

Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més