Smiley La història d’amor de l’Àlex i el Bruno arriba a Netflix el 7 de desembre

Netflix ha  fet públic el póster oficial i la data d’estrena d’Smiley, a més d’un nou clip i noves imatges de la sèrie.  L’adaptació de l’obra homònima de Guillem Clua s’estrena a nivell mundial el pròxim  7 de desembre i arribarà a Netflix en versió original en castellà i català i, a més, també ho haurà doblat al català pels actors protagonistes de la sèrie.

El repartiment d’Smiley està encapçalat per Miki Esparbé (El inocente, Reyes de la noche), Carlos Cuevas (Alguien tiene que morir, Merlí), Pepón Nieto (30 monedas, Los hombres de Paco), Meritxell Calvo (Amar es para siempre, Pulsaciones), Giannina Fruttero (La jauría, Ema), Eduardo Lloveras (Intimidad, The one), Ruth Llopis (Durante la tormenta, Valeria) i Ramon Pujol (Ciega a citas, El perfume: historia de un asesino).

A Smiley, l’Álex (Carlos Cuevas) acaba de patir un desengany amorós. S’havia fer il·lusions amb un noi que, al cap de poques setmanes, li ha fet un ghosting de manual., i això no li agrada gens. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions amb un missatge de veu que tindrà consequències del més inesperades… perquè li ha enviat, per error, al Bruno (Miki Esparbé), a qui no coneix de res. Aquest inocent primer equívoc és el primer de una cadena d’esdeveniments que canviaran la vida de l’Álex i el Bruno per sempre.

Smiley és la més gran història d’amor que mai he viscut i, com passa sovint amb les històries d’amor, va començar amb una cosa molt petita i ha anat creixent al llarg dels anys fins a convertir-se en una cosa que m’ha canviat la vida. En tot aquest temps Smiley ha tocat lànima de milers de persones a teatres de tot el món i em fa molt feliç que ho pugui seguir fent des d’una plataforma tan orgullosa de la diversitat com Netflix. No només perquè la història de l’Álex i el Bruno arribarà a milions de persones més, sino perquè els dos estaran acompanyats per un nou univers sencer d’històries d’amor LGTBI. És per això que dic que Smiley és la meva millor història d’amor. I el millor és que això no ha fet més que començar.

Ha dit Guillem Clua, autor i showrunner d’Smiley.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més