Pares Normals aixeca el teló al Teatre Poliorama

Pares Normals la comèdia musical en català d’Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta, arriba al Teatre Poliorama el 18 de novembre. L’obra s’estructura a partir de 13 cançons inèdites compostes per Els Amics de les Arts.

Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta presentem el proper 18 de novembre la primera comèdia musical conjunta, Pares normals, al Teatre Poliorama de Barcelona. L’espectacle, que està dirigit per Sergi Belbel, celebrarà la seva estrena oficial el 29 de novembre.

La música de l’espectacle és obra d’Els Amics de les Arts que han compost 13 cançons únicament per la funció, que seran interpretades pels actors i actrius de l’espectacle

Una trobada en un concert del grup al Palau de la Música Catalana l’any 2018, va ser el detonant que els va portar a decidir crear un espectacle de teatre musical amb el nostre equip de Minoria Absoluta. Després de quatre anys de feina, Els Amics de les Arts són més a prop que mai de complir un dels seus grans projectes i motivacions: fer un espectacle musical. La sensibilitat de les històries que conté la seva discografia ha estat el punt de partida per fer realitat un musical de nova creació en llengua catalana i amb vocació d’arribar a tots els públics.

Des de Minoria Absoluta s’ha fet tot el possible per poder tirar endavant Pares Normals, que compta amb la coreografia de Marta Tomasa i un elenc format per Enric Cambray, Júlia Bonjoch, Annabel Totusaus, Albert Pérez, Lucía Torres, Anna Herebia, Bernat Cot i Víctor Gómez. Els acompanyaran en directe quatre músics: Joan Martorell (piano), Vicens Martín (guitarra), Anna Fusté (baix) i Laia Fortià (bateria). 

 

Una història de retrobaments i reconciliacions

L’obra tracta, amb ironia i sentit de l’humor, temes universals i profunds com per exemple la manera en què les persones encaixen la mort dels éssers que estimen quan els deixen abans d’hora. També parla de la recerca de la identitat i de la importància de la imprevisibilitat de l’amor en les nostres vides, és a dir, del joc de l’amor i l’atzar. Però per sobre de tot pretén ser una història de retrobaments i de reconciliació amb la vida.

La història de Pares Normals, situada en l’actualitat, tracta l’amor en la seva vessant més tràgica, però també parla de l’amor pels altres i de l’amor inesperat que assalta quan menys es busca. Finalment, el musical també posa sobre la taula les dificultats que comporta per als vius el fet de morir-se en una societat de consum i capitalista, que fa de les defuncions un negoci. 

L’Aran (Enric Cambray) és el protagonista de l’espectacle. Es tracta d’un noi d’uns trenta anys que decideix que, davant la dificultat d’entendre el món igual que els seus pares, s’ha de muntar la seva vida a milers de quilòmetres de distància d’ells. És advocat i viu a Chicago amb la seva parella, la Nora (Lucía Torres), amb qui està a punt de casar-se, una notícia que decideix donar als seus pares en persona en un viatge llampec a Barcelona.

El dia que decideix viatjar a Barcelona, un accident inesperat trenca els seus plans i fa que l’Aran hagi de replantejar-se tota la seva existència. Aleshores, comença un viatge ple d’aventures que el portarà més lluny del que mai hauria imaginat. En aquest recorregut inesperat coneix la Laia (Júlia Bonjoch), una noia amb qui té moltes més coses en comú del que sembla a primera vista. 

L’obra Pares Normals es podrà veure al Teatre Poliorama des del 18 de novembre i fins al mes de febrer de 2023. Les entrades ja estan a la venda a la web del Teatre Poliorama.

 

FITXA ARTÍSTICA I TÈCNICA
Autoria: ELS AMICS DE LES ARTS, MARC ARTIGAU i MINORIA ABSOLUTA / Direcció musical: ELS AMICS DE LES ARTS / Direcció escènica: SERGI BELBEL / Coreografia: MARTA TOMASA / Repartiment: ENRIC CAMBRAY, JÚLIA BONJOCH, ANNABEL TOUSAUS, ALBERT PÉREZ, LUCÍA TORRES, ANNA HEREBIA, BERNAT COT i VÍCTOR GÓMEZ / Filla: RAFAELLA DE ASSIS,LAIA PÉREZ, ONA MAS i EMMA ALEGRET / Banda: JOAN MARTORELL, VICENS MARTÍN, ANNA FUSTER i LAIA FORTIÀ / Direcció musical adjunta: JOAN MARTORELL / Disseny d’escenografia: ENRIC PLANAS / Il·luminació: KIKO PLANAS / Disseny de so: MARC SARDÀ / Disseny de vestuari: MARC UDINA / Disseny de caracterització: HELENA FENOY i MARTA FERRER / Ajudant de direcció: ALÍCIA SERRAT / Assessorament musical: ANDREU GALLÉN / Regidoria: TERESA NAVARRO / Microfonista: MONTSE BORREGO / Maquinista: MARC AGRAMUNT / Auxiliars de producció: PAULA CORNET i MARTINA TAUBER / Ajudant de Producció: ESTER NARANJO / Ajudant de vestuari: GUILLEM MARTÍ / producció executiva: DAVID FELANI, EVA MOR, RITA PERÉ i JORDI SELLAS / Producció: ISAAC VILA / Direcció tècnica: MARC AMIGÓ / Comunicació i premsa: MARIA PERMANYER (Comedia) i ANNA PUJOL (Minoria Absoluta) / Xarxes socials: CARLOS AGUILAR / Disseny gràfic: MARINA VELASCO

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més