Polònia tanca la 16ª temporada amb unes audiències espectaculars

Després de 16 temporades el programa de sàtira política de TV3 se’n va de vacances amb una mitjana de quota de pantalla de 20,4% i 523.000 espectadors. El Polònia té uns registres molt alts de fidelitat – la capacitat que té cada programa d’atrapar a l’espectador i que no canvïi de canal- que aquesta temporada arriba a una mitjana del 64%.

Polònia ha sigut líder de la seva franja en totes les emissions d’aquesta temporada en el dia de la setmana, dijous,  que té el prime time amb més competència.

De mitjana se situa a més de 9 punts de diferencia de la segona opció i lidera en tots els targets menys en el de classe baixa.

Polònia és el segon programa més vist en diferit a TV3 de la temporada 2020-2021, suma 70.000 espectadors de mitjana a la seva emissió lineal això fa que sumant les dues xifres arriba als gairebé 600.000 espectadors.

Una dada geogràfica: les comarques de Girona és el territori amb una quota de pantalla més elevada amb un 27,7 %, seguit per Lleida amb un 25,1%, Tarragona amb un 22,7% i les comarques de Barcelona amb un 18,9%, tot i que és aquest territori qui més espectadors aporta al global.

Totes aquestes  xifres confirmen el bon estat de salut d’aquest programa que enguany ha celebrat els seus primers 15 anys de vida amb la publicació d’El llibre blanc del Polònia (Ara llibres), amb l’emissió de La nit de Polònia a TV3 i la instal·lació de la mostra POLÒNIA, QU1N5 ANYS! que es pot visitar al pati de Carruatges del Palau Robert fins al 12 de setembre.

Més notícies

Embrió

Premis Embrió 2024

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

Love Cost i Èpic Nails s’estrenen a TV3

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més