El mestre que va prometre el mar, èxit de taquilla

El mestre que va prometre el mar, dirigida per Patricia Font, ha augmentat la seva recaptació un 9% respecte el cap de setmana de l’estrena, i un 10% pel que fa al número d’espectadors. Es tracta d’un fet inusual si tenim en compte el comportament de les estrenes cinematogràfiques, que acostumen a presentar xifres més baixes al segon cap de setmana d’exhibició.

Amb aquestes dades, la cinta es posiciona com a la tercera millor mitjana per còpia de tota la cartellera i com la pel·lícula espanyola més vista del cap de setmana. Amb 94 còpies (11 més que el cap de setmana de l’estrena), la pel·lícula aconsegueix una mitjana per cinema de 1.398 euros.

Des de la seva estrena el passat divendres 10 de novembre, la pel·lícula ja ha estat vista per més de 55.000 espectadors.

El mestre que va prometre el mar es va estrenar a la Semana Internacional de Cine de Valladolid, SEMINCI. Des d’aleshores ja rebut el premi a la Millor Pel·lícula Espanyola al Festival Cine por Mujeres de Madrid i el premi Especial del Públic a la quinzena edició del Festival del Cine y la Palabra, CIBRA, de Toledo. També va inaugurar el Festival MOST de Vilafranca del Penedès.

El mestre que va prometre el mar està protagonitzada per Enric Auquer i Laia Costa. Completen l’elenc Luisa Gavasa, Ramón Agirre, Milo Taboada i els petits debutants Gael Aparicio, Alba Hermoso i Nicolás Calvo.

La pel·lícula està basada en el llibre Desenterrant el silenci: Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar, de Francesc Escribano (Editorial Blume) i ha estat adaptada a la gran pantalla per Albert Val.

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Fuet

Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més